Ο ιστορικός «Βασίλαινας» καλωσορίζει το νέο συναρπαστικό μενού degustation του σεφ Μάνου Γαρνέλη με μια βραδιά γευσιγνωσίας-οινογνωσίας. Τις οινικές επιλογές επιμελείται η sommelier του εστιατορίου Μαρία Δελίτσικου.
Οι αυθεντικά ελληνικές γεύσεις δίνουν μια σαφή εικόνα για το γαστρονομικό προσανατολισμό του παλαιότερου εστιατορίου της Αθήνας στη νέα του εποχή. Τα πιάτα συνδυάζονται με 5 εξαιρετικά κρασιά και ένα τσίπουρο του Ελληνικού αμπελώνα που με τη σειρά τους δίνουν το στίγμα της σύγχρονης ελληνικής οινικής σκηνής.
Η βραδιά σηματοδοτεί την επιστροφή στις καθιερωμένες γευσιγνωσίες-οινογνωσίες του «Βασίλαινα» που εδώ και πολλά χρόνια αναδεικνύουν τη σημασία του αρμονικού συνδυασμού φαγητού-κρασιού στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γαστρονομικής εμπειρίας.
ΤΙΜΗ €40/άτομο