Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το πρώτο μενού από τη θεματική σειρά, καθώς «γεμίσατε» το εστιατόριο όλα τα βράδια και να ζητήσουμε συγγνώμη για όσες και όσους δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε, ελπίζοντας να σας δούμε τη δεύτερη εβδομάδα.
Στις δεκαετίες που ακολουθούν το menu degustation, εξακολουθεί να αποτελεί το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου. Ο Νίκος Χατζηκυριάκος Γκίκας το 1993 γράφει για τον Γιώργο Βασίλαινα «Του Γεώργου που μετά τον πατέρα του έχει ακόμα το καλύτερο εστιατόριο της Αττικής», ενώ το 2010. η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της jazz Dee Dee Bridgewater, σε δισέλιδο αφιέρωμα της, περιγράφει τη γαστρονομική της εμπειρία στο εστιατόριο μας.
Στις επόμενες δεκαετίες η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο των μενού του «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑ». Στια χρόνια αυτά η τεχνική εξελίσεται, νέα υλικά εμπλουτίζουν παραδοσιακές συνταγές, με το ίδιο πάντα στόχο, την δημιουργία μιας αβίαστα νόστιμης ελληνικής κουζίνας.
Την ίδια εποχή αρχίζει δειλά-δειλά και η ενασχόληση των πρωτοπόρων ελλήνων οινοποιών με τη σύγχρονη οινοποίηση και την αξιοποίηση και ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα.
Το δεύτερο μενού σας προτείνουμε να το συνοδεύσετε με τις υπέροχες ελληνικές ποικιλίες, μοσχοφίλερο, ασύρτικο και αγιωργίτικο με έκπτωση 30%.
Σας περιμένουμε από την Τετάρτη 20/7 έως Σάββατο 23/7 για να δοκιμάσετε μια επιλογή από τα μενού των δεκαετιών αυτών.
Τιμή €25