ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Τύπος & Βραβεία

Λαβράκι καρπάτσιο με αυγά αχινού. Γράφει ο Νίκος Μορόπουλος για το bostanistas.gr

25.02.2018

«Σήμερα φέρνω στο τραπέζι ένα πιάτο άφατης λεπτότητας και φινέτσας […]»

«Με το που αντικρύζεις το πιάτο, θέλοντας και μη σταματάς, θέλεις να προσευχηθείς. Να ευχαριστήσεις για το ότι έχεις την δυνατότητα να γευθείς αυτό το πιάτο που ενώ ακόμη δεν έχεις δοκιμάσει, κάτι μέσα σου ξέρει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Από μακριά, νόμιζα ότι ήταν αυγά ορτυκιού. Πολύ διεγερτική η αμφισημία[…] »

O (μεταξύ άλλων ασχολιών) blogger Νίκος Μορόπουλος δοκίμασε πολλά αλλά στάθηκε σ’ αυτό το πολύ ιδιαίτερο πιάτο του Μάνου Γαρνέλη που συνδυάζει με θαυμαστό τρόπο απλότητα και ισορροπία. Οι θαλασσινές γεύσεις στα καλύτερά τους. Και όλα τα συστατικά χωρίς θερμική επεξεργασία, όπως τα γέννησε η φύση. Ο Μάνος Γαρνέλης μιλάει με τα πιάτα του και ο Νίκος Μορόπουλος βάζει στο χαρτί όσα γεννά στην ψυχή αυτό το μοναδικό “coup de coeur”…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Vassilenas

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου – Φιλοξενούμε το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Δοκιμάζουμε τα κρασιά του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο από την Αχαΐα σε ένα wine-paired μενού έξι σταδίων ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση!

ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ