Με το τελευταίο μενού που προτείνουμε από την Τετάρτη 27/7 ως και το Σάββατο 30/7, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια επιλογή πιάτων από την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας το εστιατόριό μας βραβεύεται ανελλιπώς με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους.
Η κουζίνα, τα μενού και η προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας εξελίσσεται την πενταετία αυτή, ενώ το εστιατόριο πλέον ρίχνει μεγάλο βάρος και στην οινική ολοκλήρωση της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει, με τη συνεργασία εξειδικευμένων ανθρώπων του χώρου και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Κωνσταντίνου Λαζαράκη.
Οι οινικές βραδιές είναι πλέον θεσμός και ο Γρηγόρης Μιχαήλος τα τελευταία χρόνια «φωτίζει και αναδεικνύει» γνωστές και λιγότερες γνωστές πτυχές του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.
Την εβδομάδα αυτή θα δοκιμάσουμε μια επιλογή από καλοκαιρινά πιάτα, ενώ σας προτείνουμε να τα συνοδεύσετε είτε με μία αρωματική Μαλαγουζιά είτε με το κατεξοχήν καλοκαιρινό κρασί που δεν είναι άλλο από ένα δροσερό ροζέ πάντα με έκπτωση 30%.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μία ακόμη φορά για την μεγάλη ανταπόκριση τις προηγούμενες βδομάδες και σας περιμένουμε ξανά από την Τετάρτη 27/7 έως και το Σάββατο 30/7.
Καλές διακοπές!
Τιμή €25