ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Vassilenas Blue

Ο χώρος

Από το 2022, το «Vassilenas Blue» είναι το αδελφάκι του Αθηναϊκού «Βασίλαινας», στην Αντίπαρο. Αυτός ο ανερχόμενος προορισμός που ενσαρκώνει τόσο καλά το εκλεπτυσμένο και χαλαρό πνεύμα του «Βασίλαινας» γίνεται τα καλοκαίρια το δεύτερο σπίτι μας.

Στην άκρη του λιμανιού της Χώρας έχουμε στήσει έναν άνετο και δροσερό χώρο που απότελείται από ένα «μπαλκόνι» με θέα στη θάλασσα και ένα deck που στην κυριολεξία το προσκυνούν τα γαλάζια νερά του κόλπου. Σ’ αυτό το  ειδυλλιακό παραθαλάσσιο σημείο προτείνουμε τη δική μας σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας και το πάθος μας για το φαγητό, το κρασί και τη χαλαρή φιλοξενία.

Βραβευμένη comfort κουζίνα από τα χέρια του chef Βασίλη Παπαδόπουλου, θέα που κόβει την ανάσα και ατμοσφαιρικά vibes από νωρίς το πρωί μέχρι αργά που δύει το φεγγάρι!

next

Από το πρωί μέχρι το σούρουπο…

Πρωινό, brunch, μεσημεριανό αλλά και κοκταίηλ

Την ημέρα, οι επισκέπτες μας, κάτω από την δροσερή μας πέργκολα απολαμβάνουν ένα χαλαρό πρωινό ή brunch με ελληνικές γεύσεις και μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και σπιτικών συνταγών.

Καθώς η μέρα προχωρά, το σκηνικό μεταμορφώνεται σε ένα ιδανικό σημείο για καφέ ή ελαφρύ μεσημεριανό ενώ, αργότερα, δροσιστικά κοκτέιλ συνοδεύουν το ειδυλλιακό  σκηνικό  της δύσης του ήλιου με θέα το γραφικό λιμάνι της Αντιπάρου.

next

…και τη νύχτα

Μια πανδαισία βραβευμένων γεύσεων

Καθώς πλησιάζει το βράδυ, το «Vassilenas Blue» γίνεται αυτό για το οποίο φημίζεται: ένα εστιατόριο που προσφέρει μια σύγχρονη, τίμια και μεστή γαστρονομική εμπειρία.

Προτείνουμε μια δημιουργική ελληνική κουζίνα με επίκεντρο τα ψάρια και τα θαλασσινά, βασισμένη στις καλύτερες πρώτες ύλες και εμπνευσμένη από παραδοσιακές συνταγές που αποδίδουμε με έναν σύγχρονο τρόπο.

Signature πιάτα, σύγχρονες δημιουργίες, πιάτα ημέρας, ολόκληρα ψάρια ψητά στα κάρβουνα και εκπλήξεις που μας προσφέρει η θάλασσα καθημερινά χτίζουν ένα μενού που ανανεώνεται συνεχώς ενώ ο παφλασμός από τα νερά του Αιγαίου είναι η πιο αγαπημένη playlist για τα καλύτερα βράδια μας!

next

Head-to-tail ψαροφαγία

Ένα μοναδικό project βιωσιμότητας

Στο «Vassilenas Blue», είμαστε υπερήφανοι για την ιδέα της zero-waste ψαροφαγίας που επαινέθηκε από ειδικούς και μη όταν την πρωτοεφαρμόσαμε στον Αθηναϊκό «Βασίλαινας».

Έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό head-to-tail μενού, όπου αξιοποιούμε κάθε μέρος του ψαριού, από το κεφάλι μέχρι την ουρά: πτερύγια, γιακάδες, ψαροκόκαλα, δέρμα… Δημιουργούμε μ’ αυτό τον τρόπο μια βιώσιμη γαστρονομική εμπειρία που τιμά τόσο την πρώτη ύλη όσο και το περιβάλλον.

Πρόκειται για το αποκορύφωμα πολυετούς έρευνας και πειραματισμού ενώ ταυτόχρονα είναι ένα project που διαμορφώνουμε μέρα με την ημέρα. Ελάτε να σας εκπλήξουμε!

next

Εκδηλώσεις

Ας κάνουμε σχέδια μαζί!

Ψάχνετε ένα μέρος για να οργανώσετε μια κοινωνική εκδήλωση, ένα pre-wedding δείπνο ή για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας;
Με χωρητικότητα 140 ατόμων, τη φημισμένη κουζίνα μας και τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει
ο χώρος, είναι εύκολο να δημιουργήσετε στο Vassilenas Blue τη γιορτινή ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε.

Κράτηση ολόκληρου ή ενός τμήματος του χώφρου, γευσιγνωσίες και οινογευσίες, wine pairing, ειδικά σχεδιασμένα μενού, ελευθερία να τοποθετήσετε τον στολισμό ή το signage που επιθυμείτε…
Οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι απεριόριστες!
Για πάνω από 100 χρόνια χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Σχεδιάζουμε μαζί σας ή με τον event planner σας την κάθε λεπτομέρεια και προσφέρουμε την εμπειρία μας ώστε να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής σας!

Private Chefing
Η υπηρεσία παρέχεται στον χώρο σας, οπουδήποτε στην Αντίπαρο. Η ομάδα μας, που, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορεί να αποτελείται από τον chef, μάγειρες, σερβιτόρους και προσωπικό καθαριότητας, αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός ξεχωριστού δείπνου στον χώρο σας.
Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Ουρανία Κρασάκη στα τηλέφωνα 22840 61497, 22840 63250 & 2107210501 ή μέσω email στο info@vassilenas.gr.

top
Vassilenas

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου – Φιλοξενούμε το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Δοκιμάζουμε τα κρασιά του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο από την Αχαΐα σε ένα wine-paired μενού έξι σταδίων ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση!

ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ