βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Μάνης, χειροποίητος πελτές από πομοντόρια
παντζάρια, λαχανίδα, ψητό μπρόκολο, σπανάκι, ψητό κόκκινο λάχανο, Νιώτικο τυρί σαγανάκι, βινεγκρέτ, εστραγκόν
Εσκαρόλ, ρόκα, μαριναρισμένα ξερά σύκα, ψητό απάκι, λιαστή τομάτα, ξύγαλο Σητείας, χαρουποπαξίμαδα, βινεγκρέτ χαρουπόμελου
ψητό προζυμένιο ψωμί
μοσχολέμονο, τρούφα, τσίλι
αβοκάντο, φύκια, ξινόμηλο
σελινόριζα, καρότο, κρόκος Κοζάνης
τραγανές αραβικές πίτες
Φάβα από λαθούρι, μαρμελάδα κάπαρης
τσιγαρέλι με μελάνι σουπιάς, οσπριοσαλάτα, chorizo
γκρεμολάτα μοσχολέμονου, σταφίδες, κουρκουμάς
τπατάτα Νάξου, τρούφα, απάκι
μελιτζανοσαλάτα, ψητά πομοντόρια, harissa
καπνιστή τομάτα, βασιλικός
σκορδαλιά με φιστίκι Αιγίνης, παντζάρια στη θράκα
μανέστρα, αρσενικό Νάξου
ψητά αμπελοφάσουλα, πουρές σελινόριζας, κάπαρη, ελιά
χυλοπίτες, ζωμός kaffir lime, κρόκος Κοζάνης, κολοκύθι
Σχάρας – Γιουβετσάκι – Αχνιστό
ψητά λαχανικά | χόρτα τσιγαριαστά | κριθαράκι με καπνιστή τομάτα και βασιλικό | πατάτες τηγανητές
παλαιωμένο κεφαλοτύρι από την Ίο, ωρίμανσης άνω των 16 μηνών. Από 80% γίδινο και 20% πρόβειο γάλα
βραβευμένο τυρί, με ζύμωση άνω των 10 μηνών, τοποθετημένο κατά τους 2 τελευταίους μήνες σε ελαιόλαδο και ντόπια αρωματικά βότανα. Από 100% αγελαδινό γάλα
κεφαλοτύρι της Νάξου, με βουτυρένια και απαλή υφή, που αποτέλεσε το πρώτο ελληνικό Π.Ο.Π. προϊόν.
Από αιγοπρόβειο μη παστεριωμένο γάλα, σε αναλογία 70% κατσικίσιο-30% πρόβειο
τυρί από τους Κούμους Ρεθύμνου, μακράς ωρίμανσης, με ελαφρύ, αλλά πλούσιο και ευχάριστο
άρωμα. Από 100% νωπό πρόβειο γάλα
ημίσκληρο κρασοτύρι, παρασκευασμένο μέσα σε μούργα τοπικού κρασιού. Από 100% κατσικίσιο γάλα
πραλίνα πεκάν, μους γιαουρτιού, μέλι
Μους από πραλίνα σοκολάτας, κρέμα καραμελωμένης
λευκής σοκολάτας, sorbet μοσχολέμονο
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν τροφικές σας αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Παρακαλούμε στα Σχόλια της κράτησης να μας ενημερώσετε για ενδεχόμενες διατροφικές - διαιτητικές ιδιαιτερότητες.
Η κράτησή σας ισχύει αφού επιβεβαιωθεί με email.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Σάββατο 18.30 - 23.30Δοκιμάζουμε έξι κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη σε ένα wine-paired μενού με τη σφραγίδα του Μάνου Γαρνέλη.
ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ